L'Erbolario Danas

30 godina na Prirodan Način s Nama

N aših prvih 30 godina, godišnjica koju slavimo s našim najvjernijim kupcima ... to je L'Erbolario danas. Uspjeh postignut strastvenim radom: to je naš uspjeh i uspjeh naših kupaca koji su znali za naše proizvode i koji su tolike godine birali kvalitetu L'Erbolarijevih proizvoda. Našu povijest obilježava širok spektar pripravljenih formulacija: danas ih ima gotovo 500, načinjenih za njegu lica, tijela i vlasišta, za zaštitu od sunca, dječju kožu, zrak i atmosferu u kući. Proizvodi se po potrebi mogu elegantno zamotati kao poklon u vesele i vrlo cijenjene paketiće. To nam pruža veliko zadovoljstvo budući da nam je uvijek vrlo drago zadovoljiti u potpunosti svaku vašu želju.

Zanimanje: L'Erbolario

Pokraj velikog L'Erbolarijevog proizvodnog pogona nalazi se Upravna zgrada i uredi za prodaju proizvoda u kojima osoblje gorljivim timskim radom svakodnevno obavlja svoj posao. U 30 godina poslovanja, L'Erbolario je u svoj tim uključio nove stručnjake, vrlo bitne za uspjeh tvrtke: tim travara, biologa, farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inženjera. Svi oni međusobno skladno surađuju.

Odlučujuću ulogu unutar tvrtke ima laboratorij za istraživanje i razvoj u kojem se istražuju sirovine i stvara inovativna kozmetika koja omogućuje razvoj nove fitokozmetike: sigurnije za upotrebu, kvalitetnije i ugodnije. Svaka faza u stvaranju proizvoda je posebna i neizostavljiva. Naši proizvodi su kreirani sa znanstvenom strogošću, a zatim elegantno zapakirani. Nježan i skladan 'image' proizvoda rezultat je zajedničkog rada velike skupine ilustratora i umjetnika, na čelu s našim glavnim grafičkim dizajnerom.

L’Erbolario

Viale Milano, 74 - 26900 Lodi - ITALY
Phone +39 0371.4911 - Fax +39 0371.491411
VAT N. 07580080153 - export@erbolario.com
Powered by Blulab